Dental Alliance
April 13, 2024

Campionatul Național de Handbal Feminin Divizia A este gata să înceapă, iar CSM ROMAN este pregătită să intre pe teren și să lupte pentru victorie!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Primul nostru meci are loc duminică, 10 septembrie, de la ora 11:00, în Sala Sporturilor Roman, iar adversarele noastre sunt fetele de la HCF Piatra Neamț. Această competiție reprezintă o oportunitate unică pentru noi de a ne demonstra calitățile și de a ne mândri cu talentul și dăruirea sportivelor noastre.
Programul complet al Campionatului poate fi găsit în afișul atașat acestei postări. Acesta conține toate datele meciurilor, astfel încât să puteți urmări evoluția echipei noastre și să ne susțineți în fiecare etapă a competiției.
Duminică, la ora 11:00, așteptăm cu sufletele deschise toți suporterii noștri în Sala Sporturilor Roman. Suntem convinși că având sprijinul și atmosfera din tribune, vom obține victoria în acest prim meci!
CSM ROMAN este mai mult decât o echipă – suntem o comunitate unită, care împărtășește aceeași pasiune pentru handbal. Vă mulțumim pentru susținere și pentru că sunteți alături de noi în fiecare moment important din această călătorie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.