Dental Alliance
September 26, 2022

Candidat la obținerea permisului de conducere trimis în judecată pentru DARE DE MITĂ. Reclamantul este chiar polițistul căruia a vrut să îi ofere banii.

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Ca urmare a cercetărilor efectuate de lucrătorii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Iași, procurorul de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

În fapt, la data de 09.08.2019, un agent de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi a sesizat telefonic lucrătorii din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Iaşi, cu privire la faptul că, fiind desemnat să participe la examinarea candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice pentru obţinerea permisul de conducere auto categoria B, un candidat la proba practică, i-a oferit suma de 200 euro, împreună cu înscrisurile prezentate pentru examinare, înţelegând prin aceasta că banii sunt oferiţi în scopul facilitării promovării examenului practic.

Ca urmare a sesizării, lucrătorii din cadrul S.J.A. Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, au organizat şi realizat prinderea în condiţii de flagranţă a persoanei denunţate, imediat după comiterea faptei.

Totodată, în rechizitoriul întocmit, procurorul de caz a propus menținerea măsurii asigurătorii a sechestrului dispusă asupra sumei de 200 euro, în vederea confiscării acesteia de către instanţa de judecată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.