Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Candidatul Dreptei Unite, Maria Apostol și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Într-o conferință de presă încărcată de emoție și determinare, candidatul alianței Dreapta Unită, Maria Apostol și-a motivat decizia de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. Alături de colegii săi din cadrul alianței și de președintele Iulian Bulai, acesta și-a exprimat încrederea că va fi vocea autentică a nemțenilor și va aduce schimbarea pe care județul o merită.

Candidatul a subliniat lipsa unei reprezentări adecvate a nemțenilor în trecutul recent al județului, evidențiind că promisiunile au fost doar vorbe în vânt, iar proiectele nu au avut nicio finalitate palpabilă. În plus, a remarcat distanța față de cetățeni manifestată de președinții de județ anteriori, pledând pentru o administrație mai transparentă și eficientă.

În viziunea sa, este timpul ca Neamțul să aibă un lider care să pună în valoare resursele umane și potențialul economic, agricol și turistic al județului. Candidatul s-a angajat să implementeze o reformă profundă în cadrul Consiliului Județean, cu o abordare administrativă nouă și alături de o echipă de specialiști competenți și implicați.

În final, candidatul și-a exprimat încrederea că cetățenii nemțeni vor face alegerea corectă la urne și a asigurat de tot respectul său pentru comunitatea pe care dorește să o servească.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.