November 30, 2021

Candidatul PSD Octavian Diaconița: 1.000 de euro pe secundă!

Banii nu reprezintă vreo bucurie pentru români, ci datoria făcută de liberali, în fiecare secundă a existenței lor la guvernare
• Din păcate, România are cea mai mică rată de recuperare economică din Uniunea Europeană

Țara este pierdută, dacă PNL rămâne la guvernare. Deja situația este dramatică și tot mai greu de controlat. Zilnic, apar numai vești proaste despre economia țării, despre datoria publică, despre ratingul de țară.

Ultima „bombă“ este că România are cea mai redusă rată de recuperare economică din Uniunea Europeană, cu toate că Guvernul Orban a împrumutat miliarde de euro de la bănci străine și, teoretic, acești bani ar trebui să se regăsească în măsuri eficiente luate în diverse domenii activitate, care ar trebui să funcționeze în cele mai bune condiții. Doar că lucrurile nu stau deloc așa și țara se afundă de la o zi la alta.

„Nu înțeleg – unde s-au dus aceste miliarde împrumutate?! Ministrul de Finanțe ar trebui să ne explice pe ce s-a cheltuit fiecare ban, dar explicațiile acestea firești nu apar. Ne sunt înglodați în datorii copiii, nepoții, chiar și strănepoții, deși nu au nicio vină decât să s-au născut într-o țară în care a ajuns PNL, pentru un an, la Guvernare.

Este șocant să calculezi și să constați că actualul PNL, în fiecare secundă a îndatorat țara cu 1.000 de euro! Datoria publică a crescut, ratingul de țară este negativ, iar investitorii ne ocolesc pentru că nu prezentăm credibilitate. Iar peneliștii ne mint cu nerușinare, acum înainte de alegeri, că economia dă semne de revigorare! Ce or înțelege ei prin revigorare, căci industria HORECA este pe chituci, de grant-urile promise nu mai știe nimeni nimic, iar banii promiși pentru susținerea mediului de afaceri vor ajunge, în cel mai fericit caz, când firmele vor fi deja închise!

Altă mare problemă este rata șomajului, care a atins o limită istorică. Bieții antreprenori români și-au dat seama că sprijinul din partea PNL vine doar pe hârtie“, a declarat Octavian Diaconița, candidat PSD la Camera Deputaților.

De la preluarea guvernării, PNL nu a fost în stare să gândească măsuri pentru relansarea economiei naționale. Partidul Social-Democrat se dovedește a fi singurul partid care a prezentat programul de guvernare pentru 2021- 2024 și a pus la punct măsuri care să ajute toate domeniile de activitate.

„Nu putem asista impasibili cum peneliștii își bat joc de oameni! Guvernul PNL trebuie sancționat pentru dezastrul pe care l-a creat! Avem în echipa PSD specialiști din toate domeniile, care au experiență și au gândit un program de guvernare viabil, care poate fi pus imediat în aplicare. Cu votul dumneavoastră, al fiecărui alegător, se poate salva România! Altfel spus, PSD reprezintă salvarea României“, a mai spus candidatul PSD Octavian Diaconița.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.