Dental Alliance
April 19, 2024

Carmen Elena Nastasă: Da, „Vacanțele Muzicale“ s-au încheiat, dar încă se mai aud ecourile aplauzelor publicului numeros care a venit la serile de neuitat pe care le-am organizat în jurul Turnului lui Ștefan, în inima municipiului Piatra-Neamț.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Și iar mulțumesc publicului și tuturor celor cu care am colaborat, pentru un nou proiect de succes al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“!
Da, „Vacanțele Muzicale“ s-au încheiat, dar încă se mai aud ecourile aplauzelor publicului numeros care a venit la serile de neuitat pe care le-am organizat în jurul Turnului lui Ștefan, în inima municipiului Piatra-Neamț.
Am început proiectul gâtuiți de emoție, cum e la fiecare început. Apoi, datorită publicului minunat care ne-a onorat cu prezența, odată ce „Vacanțele“ se scurgeau, se stingeau și emoțiile noastre! Vă mulțumesc, dragi participanți la serile muzicale! Ne-ați demonstrat încă o dată că planurile noastre sunt pe gusturile dumneavoastră. Desigur, nimic nu era posibil dacă pe scenă nu ar fi urcat uni dintre cei mai grozavi artiști ai momentului, care au cântat și încântat! Le mulțumesc din tot sufletul pentru că au acceptat să fie parte a „Vacanțelor“ și să le dea o muzicalitate specială, care să le facă de neuitat!
De asemenea, adresez multe mulțumiri Consiliului Județean Neamț, instituție care ne este finanțatorul evenimentelor noastre devenite tradiționale, și Ministerului Culturii, pentru că ne-a fost alături pentru organizarea festivalului nostru! De asemenea, mulțumiri și Primăriei municipiului Piatra-Neamț pentru colaborare!
Iubiți colegi, vă îmbrățișez cu sufletul! Fără voi, aplauzele ultimei săptămâni nu s-ar fi auzit la umbra Turnului lui Ștefan! Suntem o echipă puternică, deși putem fi numărați pe degetele de la două mâini. Fiți convinși de importanța fiecăruia dintre noi. Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă mulțumesc pentru tot sacrificiul făcut! Nu e ușor să organizezi, șapte zile consecutive, spectacole la care vin mii de oameni!
Dar am făcut totul cu drag și bucure, pentru publicul nostru minunat! Dragi spectatori și telespectatori, nu ne dezicem: nu vă vom dezamăgi nici cu proiectele viitoare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.