Dental Alliance
December 9, 2023

Chifteluțe retrase de pe rafturile Lidl. Există suspiciunea că ar fi contamintate cu o bacterie

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Producătorul Jeka Fish recheamă preventiv produsul „Sødergaarden Chifteluțe de cod, în stil scandinav 340g“ (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 și 25.11.2022, vândute în magazinele Lidl.

Produsul este rechemat ca urmare a unei suspiciuni de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Clienții care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume. Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Este valabil în orice magazin Lidl din țară.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a scos produsul de la vânzare, potrivit datelor de pe site-ul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Sødergaarden Chifteluțe de cod, în stil scandinav 340g (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 și 25.11.2022. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Sødergaarden, nu sunt afectate de această rechemare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap