March 1, 2021

Cine sunt bărbații din Matizul zdrobit între Roman și Vaslui. Salvatorii de pe ambulanță, dărâmați că n-au reușit să-i țină în viață

Durere imensă în marea familie a salvatorilor de la Staţia de Ambulanţă Negreşti, care au găsit în Matizul zdrobit la Vultureşti pe soțul uneia dintre colegele lor. În ciuda manevrelor prelungite de resuscitare, bărbatul și colegul cu care se afla în mașină au murit.
Victimele au fost găsite încarcerate în Matizul aruncat pe câmp în impact.
În ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatorii chemați la locul accidentului, cei doi bărbați nu au putut fi salvați.
Accidentul s-a petrecut marți dimineață, pe DN 15 D, în localitatea Vultureşti din Vaslui. Potrivit unor surse, o mașină cu numere de Constanța ar fi pătruns pe contrasens și ar fi lovit în plin Matizul în care se aflau cei doi bărbați.

În urma impactului deosebit de violent, maşina a fost aruncată în afara părţii carosabile, rămânând suspendată pe cupolă, iar cei doi bărbați, de 50, respectiv 52 de ani, au rămas încarcerați.

Cadrele medicale de la Ambulanţă sosite la faţa locului aveau să constate că una dintre victime este chiar soţul uneia dintre colegele lor, o asistentă medicală din cadrul Staţiei de Ambulanţă Negreşti. Soţul asistentei se îndrepta alături de un coleg spre Vaslui. Amândoi au pierit în accident.

”Este o mare tragedie ce s-a întâmplat. Era o familie cum rar mai întâlnim în zilele noastre. Se înţelegeau perfect, aveau doi copii frumoşi, călătoreau mult. O mare pierdere pentru colega noastră. Suntem alături de ea în aceste momente cumplite”, au declarat colegii asistentei, scrie adevarul.ro.

Femeia, care îşi desfăşoară activitatea pe o ambulanţă tip C, participase ieri la o intervenţie medicală de urgenţă, transportul unui pacient aflat în stare gravă la o clinică din Bucureşti. A revenit aseară, în jurul orei 22, din misiune, fiind aşteptată de soţ. Drumul de la staţia de Ambulanţă spre casă avea să fie ultima călătorie împreună.

Pe pagina de Facebook a Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui a fost lăsat un mesaj de condoleanțe pentru familia îndoliată.

”SINCERE CONDOLEANȚE ! Serviciul Județean de Ambulantă Vaslui este alături de colega nostrǎ Asistent Medical Onuţǎ Eugenia în aceste momente grele provocate de trecerea în nefiinţǎ a soţului sǎu în urma unui grav accident rutier petrecut în aceastǎ dimineaţǎ. Dumnezeu sǎ-l odihneascǎ în pace !”, se arată în mesajul postat pe Facebook, după accidentul din Vulturești.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.