September 22, 2021

Circulația în noaptea de Înviere, până la 5.00 dimineața. Aceasta este propunerea premierului Florin Cîțu.

Premierul Florin Citu a anunțat astăzi, 8 aprilie, care sunt propunerile pe care le va transmite Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor pentru noaptea de Înviere. Conform declarațiilor sale, preluate de presa centrală, circulatia ar putea sa fie permisa pana la ora 05:00 dimineața iar magazinele ar putea sa aiba program prelungit.

Vă reamintim că pentru Paștele Catolic, recomandările au fost ca circulația să se desfășoare până la ora 02.00 în noapte, peste 5.000 de pompieri asigurând intervențiile în caz de nevoie, aceștia fiind sprijiniți de 10.000 de polițiști, dar și peste 4.000 de jandarmi.

Florin Cîțu a mai spus că pentru cei care vor merge la slujba de Paste, circulatia pe timpul noptii sa fie permisa pana la ora 5:00. Magazinele sa ramana deschise pana la ora 20.00 vineri inainte de Paste iar statiunile de pe litoral sa fie deschise, respectand toate regulile in vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact asa cum sunt acum statiunile de la munte). Acestea sunt propuneri, iar decizia urmeaza sa fie luata astăzi, 8 aprilie. Tot astazi Executivul va aproba o hotarare pentru prelungirea starii de alerta.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.