September 26, 2020

Club Sportiv Municipal Roman informează că pentru ziua de luni – 29.06.2020, au fost rezervate toate cele 500 de șezlonguri din ștrandul Roman

Club Sportiv Municipal Roman informează că pentru ziua de luni – 29.06.2020, au fost rezervate toate cele 500 de șezlonguri.

Pentru a contribui la eficiența măsurilor de combatere a COVID -19, înainte de a vă programa telefonic pentru accesul în Ștrandul Municipal, vă rugăm să vă asigurați că nu ați avut contact în ultimele 14 zile cu persoane depistate pozitiv sau suspecte de COVID – 19.

În momentul efectuării programării telefonice vi se comunică un număr al șezlongului rezervat. Vă rugăm să vă asigurați că ați reținut corect acest număr pentru a parcurge cât mai repede procedura de acces, în momentul prezentării la recepția Ștrandului Municipal. Menționăm că rezervarea se poate face și direct la recepția Ștrandului Municipal, în limita locurilor disponibile, în cazul în care nu reușiți o programare telefonică.

Ne bucurăm că în aceste prime zile din sezonul estival 2020 foarte mulți cetățeni au dorit să acceseze serviciile Ștrandului Municipal, însă spre deosebire de anii anteriori, în această ediție, pentru protejarea sănătății fiecăruia, trebuie să ne conformăm cu toții setului de restricții și recomandări transmise de autoritățile centrale.

Pentru noi sănătatea și siguranța dumneavoastră reprezintă priorități. Ne cerem scuze pentru eventualele nemulțumiri ale unora, create de respectarea măsurilor instituite pe durata stării de alertă, și vom căuta permanent soluții ca măsurile transmise pentru protejarea sănătății dumneavoastră să fie cât mai ușor de pus în practică și de respectat de către noi toți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.