Dental Alliance
October 1, 2023

CNAIR a desemnat astăzi 29 decembrie, constructorul UMB Tehnostrade câștigător la licitația pentru execuția lucrărilor la lotul 3 (Mircești – Pașcani)

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat joi, 29 decembrie, constructorul UMB Tehnostrade câștigător la licitația pentru execuția lucrărilor la lotul 3 (Mircești – Pașcani), în lungime de 28 km, al Autostrăzii A7 Bacău – Pașcani. 

Valoarea ofertei este de 1,76 miliarde lei fără TVA, finanțare proiectului fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Dacă în decurs de 10 zile nu vor fi depuse contestații, CNAIR va putea începe procedurile pentru semnarea contractului.

În acest moment toate cele 13 loturi finanțate prin PNRR ale Autostrăzii Moldova, cu o lungime totală de 320 km, au constructori desemnați, pentru șapte dintre acestea fiind semnate contractele, iar pe patru au început lucrările. Grupul UMB Tehnostrade, patronat de Dorinel Umbrărescu, și-a adjudecat toate cele 10 loturi între Buzău și Pașcani.

Autostrada Moldova

Autostrada Moldovei va avea până la Pașcani o lungime de aproximativ 320 km și este împărțită în patru tronsoane Ploiești-Buzău, Buzău-Focșani, Focșani-Bacău și Bacău-Pașcani. Toate aceste tronsoane au fost incluse spre finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență și ar trebui finalizate până în 2026.

Proiectul ar trebui continuat cu alte alți 117 km de drum de mare viteză, anume tronsoanele Pașcani – Suceava și Suceava – Siret, acestea fiind în faza de proiectare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap