Dental Alliance
August 18, 2022

CNRV, vârful Bacalaureatului nemțean: singura medie de 10 în Neamț, e din Roman!

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Ministerul Educației a făcut publice rezultatele examenului de bacalaureat, 2021. Acestea au fost publicate pe situl instituției și au provocat, fără îndoială, mare bucurie în familia unui elev romașcan.

Acesta, elev al Colegiului Național Roman-Vodă, Științe Sociale, este singurul care are media 10, în tot județul Neamț! Rezultatele examenului de bacalaureat al acestuia arată că a luat 10 pe linie la Limba și Literatura Română, Engleză, Istorie și Geografie.

Imediat după acesta, se situează un elev al Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț, cu media 9,91 și încă un reprezentant al CNRV, tot cu media 9,91.

Rezultatele au fost publicate respactând reglementările legate de protejarea identității elevilor, în locul numelui și prenumelui, fiind folosit un cod unic de identificare.

Desigur, acest top poate suferi modificări, deoarece, ca după fiecare examen, elevii au dreptul să conteste notele. Contestațiile rezultatelor obținute la bacalaureat 2021 pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 -18:00, inclusiv online, urmând ca rezultatele finale să fie publicate vineri, 9 iulie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.