Dental Alliance
April 19, 2024

Cocalar de Neamț blocat cu mașina pe plaja din Eforie

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Eforie, data de 27 iulie 2023 – Pe plaja aglomerată din stațiunea Eforie, un incident neobișnuit a avut loc în această după-amiază, atunci când un șofer cu o mașină înmatriculată în județul Neamț a decis să pătrundă cu autoturismul pe nisip. Cu toate că astfel de practici sunt strict interzise de legislație, conducătorul auto a ignorat avertismentele și a riscat să încalce regulile.

Situația a luat o turnură neașteptată când mașina a rămas blocată în nisip, fapt ce a necesitat ajutorul mai multor persoane pentru a încerca să o scoată din impas. Potrivit martorilor oculari, șoferul a încercat să manevreze vehiculul înainte și înapoi, însă roțile s-au înfundat tot mai mult în nisipul plajei, făcând manevrarea aproape imposibilă.

A fost nevoie de intervenția rapidă a altor turiști prezenți pe plajă pentru a ajuta la îndepărtarea mașinii din nisip. Cu eforturi susținute și cu ajutorul unor scule improvizate, grupul de oameni a reușit să elibereze mașina din încurcătură. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul acestui incident, însă situația putea să ia o turnură mai gravă.

Ziarul local Ziua Constanța a atras atenția asupra gravității situației, evidențiind că autoritățile au implementat reguli stricte cu privire la accesul autoturismelor pe plajă, tocmai pentru a evita astfel de evenimente. În conformitate cu legislația în vigoare, cei care încalcă aceste reguli riscă amenzi usturătoare.

“Un șofer cu o mașină înmatriculată în județul Neamț a avut parte de o experiență mai puțin plăcută pe plaja din Eforie. Acesta a ales să intre cu mașina pe plajă și a rămas cu autoturismul blocat în nisip. În ajutorul acestuia au venit mai multe persoane pentru a încerca să scoată mașina de pe nisip”, a scris ziuaconstanta.ro.

Este regretabil că, în ciuda riscurilor și consecințelor legale, unii șoferi aleg să ignore avertismentele și să încalce regulile, punând în pericol siguranța lor și a altor persoane de pe plajă. Autoritățile locale reamintesc publicului importanța respectării regulilor și vor continua să monitorizeze atent plajele pentru a asigura siguranța tuturor turiștilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.