Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

COD PORTOCALIU‼️ 05 iulie, ora 14 – 5 iulie, ora 23

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În județul Neamț vor fi averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină de medii dimensiuni, iar în intervale scurte
de timp (1-3 ore) sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat peste 50…70 l/mp
‼️🟨COD GALBEN 🟨‼️
05 iulie, ora 12 – 6 iulie, ora 02
În județul Neamț vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat peste 40 l/mp.
🚨ISU Neamț a înștiințat comitetele locale pentru situații de urgență și instituțiile cu rol în gestionarea fenomenelor meteorologice periculoase, în vederea luării măsurilor ce se impun în această perioadă.
👨‍🚒🚒 Forțele și tehnica de intervenție din dotarea ISU Neamț sunt pregătite să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență.
👨‍🚒‼️Recomandări pentru cetățeni:
🚨Pentru evacuarea normală a apelor pluviale, luați măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere.
🚨În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, NU traversați râurile prin apă și NU vă apropiați de malurile acestora.
🚨În situația manifestării vântului puternic, rămâneți în spații închise care să vă asigure protecția și evitați deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
Mai multe informații despre modul de comportare în cazul manifestării fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin accesarea portalului FII PREGĂTIT (fiipregatit.ro/ghid/furtuna/ și fiipregatit.ro/ghid/ghid-inundatie/) sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.