Dental Alliance
November 30, 2022

COD PORTOCALIU Neamț- Administrația Națională de Meteorologie a prognozat pentru perioada 6 iulie, ora 12:00 – 7 iulie, ora 12:0

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Vă informăm că astăzi a intrat în vigoare o avertizare meteo cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate și vijelii, de la orele 12:00 până mâine, 7 iulie, ora 12:00, pentru județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț și zona de munte a județelor Bacău și Vrancea
Sunt așteptate averse torențiale, vijelii (rafale de peste 70…80 km/h), frecvente descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.
❗Recomandăm populaţiei să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.
❗În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora.
❗Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
❗Sistați activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime.
❗Închideți toate ferestrele locuinţei şi altor categorii de construcţii.
❗Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.