Dental Alliance
March 5, 2024

Coliziune între autoturism și tractor pe DN 2K, Arbore, județul Suceava – Trafic blocat temporar

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Arbore, județul Suceava – Un accident rutier grav s-a produs astăzi pe Drumul Național 2K, în zona localității Arbore, în urma coliziunii dintre un autoturism și un tractor.

Traficul în zonă a fost blocat temporar pentru a permite echipei de poliție să efectueze măsurătorile necesare și să elibereze carosabilul în cel mai scurt timp posibil.

Martorii oculari ai incidentului au declarat că autoturismul și tractorul se deplasau în direcții opuse, iar circumstanțele exacte ale coliziunii urmează să fie stabilite în urma anchetei poliției rutiere. În acest sens, șoferii implicați în accident au fost conduși la sediul poliției pentru a oferi declarații și a ajuta la clarificarea împrejurărilor evenimentului.

Reprezentanții poliției recomandă șoferilor să circule cu atenție în zonă, să respecte semnalele agenților de circulație și să evite pe cât posibil ruta afectată. Traficul va fi reluat imediat ce ancheta și măsurătorile vor fi finalizate, iar zona va fi declarată sigură pentru circulație.

În contextul acestui eveniment, autoritățile subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a vitezei legale pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.