Dental Alliance
April 19, 2024

Comunicat de presă PNL Tg. Neamț: ”Vasilică Harpa este primar pentru oameni sau angajatul Apa Serv?

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Prin grija primarului Vasilică Harpa și mai mulți bani vor fi plătiți de locuitorii din Tg. Neamț către Apa Serv, societate patronată de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. 

Cu largul concurs al consilierilor PSD și al aliaților, în ultima ședință de Consiliu Local a fost votat un proiect de hotărâre privind aprobarea creșterii prețurilor de către Apa Serv. Consilierii PNL s-au opus acestor creșteri de tarife, dar majoritatea controlată de Vasilică Harpa a votat în favoarea proiectului. 

Concluzia: târg nemțenii vor  scoate mai mulți bani din  buzunare pentru serviciile prestate de Apa Serv, în condițiile în care această societate deja practică unele din cele mai mari prețuri din țară, pentru serviciile pe care le oferă. 

De fapt, această decizie creionează și mai mult un tablou sumbru în care PSD Neamț – condus de Ionel Arsene si Vasilică Harpa – au reușit să pună stăpânire pe județul Neamț și caută toată variantele pentru a institui noi și noi biruri pentru locuitori. 

În aceste condiții, ne vedem total îndreptățiți să-l întrebăm pe Vasilică Harpa de ce amanetează viitorul locuitorilor din Tg. Neamț către Ionel Arsene. Ce datorii are acesta către președintele Consiliului Județean și pe care trebuie să le plătească din taxele puse oamenilor? Recent, a fost ales președinte al PSD Neamț. Este un președinte asumat, conștient de rolul pe care-l are? Sau este doar un om de paie, aflat la comanda stăpânului Ionel Arsene?

Domnule Vasilică Harpa, poate că salariul dumneavoastră generos – plătit din taxele și impozitele oamenilor de bună credință – de șapte, opt ori mai mare decât un salariu obișnuit, vă permite să plătiți tarife majorate către Apa Serv. Însă oamenii obișnuiți nu-și permit acest lucru. De ce alimentați conturile unei societăți de partid, care oferă servicii scumpe și de proastă calitate, din banii oamenilor? Ce interese aveți? 

Numai trebuie spus că ApaServ este compania subordonată Consiliului Județean Neamț, instituție condusă de subalternul dumneavoastră, domnul Ionel Arsene. Sau poate șeful dumneavoastră, depinde acum. Noi, din ce cunoaștem, oficial îi sunteți șef, dar tot oficial, cât și neoficial, domnul Arsene vă este stăpân. Doar se știe faptul că pe unde mergeți, „șefu`” vă dă indicațiile la fiecare pas. Dumneavoastră sunteți un bun executant al ordinului domnului Arsene, iar expresia „ordinele nu se discută, se execută” vi se potrivește perfect.

Nu vă bateți joc de oameni, domnule Harpa! Fiți aproape de ei, de ei, cei mai mulți, nu doar de clica dumneavoastră, care a pus stăpânire pe oraș.

Nu în ultimul rând, vă întreb, când aveți de gând să vă comportați ca un lider adevărat? Până acum, nu ați făcut decât să demonstrați că sunteți un om de paie, gata oricând să răspundă comenzilor venite din partea stăpânului dumneavoastră, Ionel Arsene. 

Dar să știți, după ce nu veți mai fi nici primar, nici președinte PSD Neamț, veți da ochii cu locuitorii din Tg. Neamț, oameni pe care astăzi îi sacrificați pentru obscure interese de partid. 

Andrei Aciocârlănăoae

Președinte PNL Tg. Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.