Ca parlamentar de Neamt, este obligatia mea, si deasemenea a fiecarui ales in Parlamentul Romaniei, de a ma implica direct si a imi oferi spijinul.

Senator Dan Manoliu

“Joi 09.03.2017 am efectuat o vizita de lucru in localitatile Horia, Ion Creanga, Icusesti, Valea Ursului,Oniceni si Bozieni, urmata Vineri 10.03.2017 de o alta in comunele Gadinti, Poienari si Pancesti.

Am efectuat aceasta deplasare pentru a purta discutii impreuna cu primarii, consilierii locali, viceprimari sau secretari ai primariilor respective, in legatura cu proiectele pe care doresc sa le implementeze pentru comunitatile pe care le reprezinta, cat si greutatile pe care le intampina din punct de vedere administrativ si legislativ. M-am angajat pe aceasta cale de a le sustine eforturile pe care dansii doresc sa le intreprinda pentru bunastarea persoanelor din comunele lor, si de a ii asigura ca ii voi reprezenta activ in continuare, cu seriozitate, din calitatea mea de senator din partea judetului Neamt.

Ca parlamentar de Neamt, este obligatia mea, si deasemenea a fiecarui ales in Parlamentul Romaniei, de a ma implica direct si a imi oferi spijinul pentru buna dezvoltare a localitatilor de pe intreg teritoriul judetului nostru, de a schimba lucrurile in mai bine pentru cei pe care cu mandrie si responsabilitate ii reprezint .

Le multumesc tuturor pentru deschiderea aratata in dialogul purtat cu dansii, si promit sa merg in continuare in mai multe localitati ale judetului nostru, pentru a le cunoaste problemele si a veni in sprijinul lor.” se arata in comunicatul de presă trimis redacției de către PSD Roman