Dental Alliance
March 5, 2024

Comunitatea din Sagna, în Doliu: Oamenii își exprimă Profundul Regret pentru Pierderea OMULUI Leonte Neculai

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Primăria și Consiliul Local al Comunei Sagna transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate

Astăzi, comunitatea din Sagna trece printr-un moment de profundă tristețe și regret, în urma pierderii unui OM remarcabil, Leonte Neculai. Cu cuvinte de prisos în fața acestei tragedii, locuitorii și autoritățile locale își exprimă compasiunea față de familia îndurerată.

Leonte Neculai a fost o prezență binecunoscută în Comuna Sagna, fiind apreciat și respectat pentru contribuțiile sale la dezvoltarea comunității. Cu o inimă mare și o dăruire fără margini, el a lăsat o amprentă de neșters în sufletele celor care l-au cunoscut.

Primarul Iacob Gheorghe, alături de Consiliul Local al Comunei Sagna și Primăria Comunei, transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate. Într-un gest de solidaritate, întreaga comunitate se unește în dorința de a oferi sprijin și alinare în aceste momente dificile.

“Dumnezeu să-l odihnească în pace! Leonte Neculai a fost un OM deosebit, iar absența sa va fi simțită profund în rândul nostru. Îi transmitem familiei noastre sincere condoleanțe și ne rugăm ca Dumnezeu să le ofere putere în această perioadă dificilă,” a declarat Primarul Iacob Gheorghe.

Locuitorii din Sagna au început deja să adune amintiri și gânduri despre Leonte Neculai, amintindu-și de bunătatea și devotamentul său față de comunitate. O atmosferă de tristețe și solidaritate înconjoară comuna, în timp ce oamenii se adună pentru a-și exprima respectul și aprecierea față de OMUL care a lăsat o amprentă frumoasă în inimile lor.

Leonte Neculai va rămâne în memoria noastră ca un OM de valoare, iar moartea sa lasă un gol imens în rândul celor care l-au cunoscut și i-au apreciat generozitatea și bunătatea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.