Dental Alliance

June 16, 2024

Comunitatea Romașcană Își Adaugă O Pagină Neagră: Ultimul Omagiu Adus Lui Adrian Cimpoeșu într-o Ceremonie Emoționantă

0
YRY Residence

Go Padel Roman

 


Într-o zi înnourată de durere și tristețe, comunitatea noastră se adună pentru a-și lua rămas bun de la un suflet drag. Adrian Cimpoeșu, Fostul Administrator Royal din Roman a părăsit această lume și cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu sunt invitați să se alăture într-o ceremonie specială ce va avea loc începând cu ora 17 la Capela Catolică din Cimitirul Roman.

Prieteni, familie și cei apropiați sunt încurajați să se adune în această locație încărcată de emoții pentru a împărtăși amintiri și pentru a oferi sprijin reciproc în fața acestei pierderi grele. Este o ocazie să ne aducem aminte de momentele frumoase petrecute alături de Adrian Cimpoeșu și să împărtășim compasiunea în aceste clipe dificile.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Biserica Isus Bunul Pastor, începând cu ora 10 dimineața. Acolo, cei prezenți vor avea ocazia să își ia rămas bun într-un mod solemn și religios. Îndrumăm participanții să aducă cu ei gândurile bune și amintirile frumoase pentru a onora viața și memoria lui.

“Drum lin catre ceruri, fratele meu drag! Nu te voi uita niciodată! 🙏” – un mesaj simplu, dar plin de emoție, care reflectă durerea profundă a familiei îndurerate.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.