January 26, 2021

Consilierul local Radu Curpăn, infectat cu Covid-19!

Consilierul local Radu Curpăn a dat o declarație citată de nt.pov21.ro, din Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț

,,Nu știu să spun de unde am luat boala. Eu am purtat masca corect și permanent, atât la serviciu, cât și în timpul campaniei electorale. Problema este însă că am transmis-o în familie: soției, care, de altfel, a fost prima care s-a testat, iar testul a ieșit pozitiv. Fiica mea și mama au fost și ele testate pozitiv, dar au avut forme mai ușoare decât ale noastre. Ele se află în carantină până pe 12 octombrie. Ancheta epidemiologică a vizat toate persoanele din familie”, a spus acesta, citat de nt.pov21.ro.

Radu Curpăn a mai spus ca nu a mai fost la serviciu de pe 23 noiembrie, înainte de începerea campaniei electorale, în care acesta a fost foarte activ, așa că e sigur că nu a putut transmite virusul colegilor de muncă. Un avantaj a fost și minivacața dinaintea alegerilor, care i-a făcut, pe el și pe soția acestuia – ambii cadre didactice – să nu intre în contact cu colegii de serviciu, așa încât riscul transmiterii virusului în școlile în care lucrează este unul minim.

Radu Curpăn speră ca situația lui de sănătate să se imbunătățească rapid, pentru a putea participa la depunerea jurământului pentru noul mandat de consilier local. Desigur, aceasta formalitate se poate realiza și online, însă Radu Curpăn își dorește să poată fi prezent alături de colegii de partid la această festivitate.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.