Dental Alliance
March 22, 2023

Consiliul Județean Neamț construiește patru centre de respiro pentru adulții cu dizabilități, care trăiesc în familiile lor

YRY Residence

După atâtea proiecte din domeniul asistenței sociale pe care le-am derulat în județul nostru, pentru asistații care trăiesc în centre sau pentru copiii cu probleme deosebite de sănătate care stau cu părinții, era timpul să ne îndreptăm atenția și către familiile care au în grijă adulți cu dizabilități!
Pentru ca respectivele familii să aibă puțin timp “să respire”, construim centre în care adulții cu dizabilități să fie aduși în timpul zilei și să fie supravegheați de personal de specialitate. Vom realiza, prin DGASPC, două centre la Piatra-Neamț și câte unul la Roman și Târgu-Neamț!
Sunt absolut convins de necesitarea acestor “centre respiro” atât pentru persoanele cu dizabilități, care vor avea șansa de a “schimba mediul” din când în când, cât și pentru aparținătorii lor, care vor fi degrevați de sarcina atât de grea,de a avea grijă continuu de un om cu probleme grave!
Sunt multe proiecte care trebuie implementate în județ, dar cele din domeniul protecției sociale sunt printre prioritățile mele!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap