September 17, 2021

Consiliul Județean Neamț este pe locul VI pe țară, conform unei statistici referitoare la valoarea contractelor de achiziție publică încheiate în cursul anului trecut

Pandemia, care a deturnat în 2020 multe dintre prioritățile „firești“ ale fiecărei unități administrativ-teritoriale, nu a blocat dezvoltarea județului, după cum reiese din situația prezentată zilele trecute de către Ziarul Financiar.
Sunt mulțumit că prin finanțările atrase de Consiliul Județean Neamț, nenumărate proiecte atrag creșterea nivelului de trai al cetățenilor din zona noastră. Principala grijă a instituției pe care o reprezint a fost și rămâne dezvoltarea infrastructurii rutiere, dar nu neglijez nici nevoile din alte domenii de activitate, pentru care caut mereu soluții.
Ca prioritate pentru acest nou mandat, doresc să construiesc un spital județean modern pentru nemțeni și, de aceea, căutăm soluții de finanțare a viitoarei unități medicale, pentru care în scurt timp vom scoate la licitație studiul de fezabilitate.
Pentru acest an sper în noi finanțări de proiecte și în continuarea celor începute deja, astfel încât obiectivele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean să fie atinse.
Vreau să avem un județ cu drumuri bune, atractiv pentru turiști și cu o economie stabilă!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.