Dental Alliance

Consiliul Județean Neamț sprijină financiar activitatea Căminului pentru persoane vârstnice Văratec.

0
YRY Residence

La sfârșitul anului trecut am inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Județean, în baza căruia am aprobat o asociere cu Consiliul Local Agapia, pentru asigurarea finanțării Căminului pentru persoane vârstnice din localitatea Văratec. Suma alocată este de 2,1 milioane de lei și va fi folosită pentru asigurarea drepturilor salariale aferente muncii prestate de către angajați, pe tot parcursul anului 2023.
Persoanele vârstnice reprezintă o categorie de populație vulnerabilă, cu nevoi particulare, din cauza limitărilor fiziologice și fragilității caracteristice fenomenului de îmbătrânire.
Atât în primul mandat de președinte al Consiliului Județean, cât și în cel actual, am acordat o atenție deosebită nemțenilor cuprinși în sistemul de protecție și asistență socială, indiferent de vârsta lor și de problemele cu care se confruntă. Din acest motiv și bătrânilor de la căminul din Văratec am vrut să le asigurăm finanțarea pe care ne-o permite legea, pentru a le veni în ajutor.
Unitatea funcționează ca structură în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Agapia și are o capacitate de 72 de locuri, ocupate în totalitate.
Susțin orice unitate care cere sprijin, pentru buna funcționare și desfășurarea activităților în parametri normali, mai ales atunci când este vorba despre sprijinirea unor oameni cu care destinul nu a fost foarte blând.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap