Dental Alliance
November 29, 2023

Copil transportat cu un elicopter SMURD din Roman la București

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În această seară, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Roman va interveni cu o autospecială de stingere pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor în timpul aterizării și decolării unui elicopter SMURD pe stadionul Moldova din municipiul Roman.

Această acțiune are ca scop garantarea siguranței în cadrul evenimentului și prevenirea oricăror situații neplăcute sau periculoase care pot apărea în timpul operațiunii de aterizare și decolare a elicopterului SMURD.

Echipajul de pompieri din Detașamentul Roman este special instruit și echipat pentru a face față astfel de situații de urgență. Ei vor fi mobilizați în jurul stadionului Moldova pentru a interveni rapid în cazul unui incendiu sau a altor evenimente neprevăzute.

Elicopterul va prelua și transporta un copil de 4 ani la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din București.”, a transmis ISU Neamț.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap