April 17, 2021

Criminalul care și-a ucis soția în incinta Spitalului Județean, anul trecut, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare

24 de ani de închisoare, cu executare! Aceasta este pedeapsa pe care au hotărât-o magistrații de la Tribunalul Neamț, în cazul bărbatului care – în luna ianuarie a anului 2020 – și-a înjunghiat soția, în cabinetul ei, din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, notează stiri-neamt.ro. Bărbatul a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, cu circumstanța agravantă a premeditării faptei.

De asemenea, criminalul mai este obligat să plătească fiului său și soacrei daune morale și materiale. Tribunalul l-a obligat la plata unor daune materiale de 10.000 lei și daune morale de 375.000 de euro către fiul său, precum și daune materiale de 10.000 lei și daune morale de 187.500 euro către soacra sa.

Nici spitalul nu a scăpat de sancțiuni: acesta a fost condamnat la plata unor daune către familia victimei – directoare în cadrul unității, și care se afla la locul de muncă în momentul producerii tragediei. Astfel, spitalul trebuie să îi plătească fiului femeii omorâte daune morale de 125.000 de euro, iar mamei acesteia despăgubiri de 62.500 lei.

Vă reamintim că, în luna ianuarie 2020, criminalul a intrat în incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, având un cuțit supra sa, cu care și-a înjunghiat mortat soția, chiar în biroul acesteia.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.