Dental Alliance
March 24, 2023

CSM ROMAN a făcut spectacol astăzi în Sala Sporturilor!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Meciul de handbal din optimile de finală ale Cupei României, dintre CSM ROMAN și CSM Slatina a început cu echipa oaspete la conducere, însă în minutul 4 al celei de-a doua reprize, elevele lui Răzvan Caba și Alinei Andrei au recuperat puternic și au egalat scorul cu 15 la 15.
După pauza meciului, handbalistele romașcane au avut momente care au ridicat tribuna în picioare. Fetele au condus în anumite momente, au luptat cu tot dinadinsul pentru puncte, demonstrând în fața unei echipe de Liga I că sunt motivate.
După ce în minutul 19 al ultimei reprize, fetele de la CSM Roman erau conduse cu doar un gol diferență, formația și experiența echipei din Slatina și-a spus cuvântul, meciul încheindu-se 31 – 21, cu o aruncare de la 7 metri pentru Slatina, în ultimele secunde de joc.
Un meci greu, cu adevărate momente spectaculoase, în urma căruia CSM Roman merge mai departe!
Următoarea etapă – cea din returul Campionatului de Handbal Feminin din Divizia A este programată pe 11 martie, cu CS Știința Bacău.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap