Dental Alliance

June 21, 2024

CSM Roman a fost reprezentat cu succes la Campionatul Mondial de Șah Rapid și Blitz din Albania!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

CSM Roman a fost reprezentat de sportivul Stan Dante – Alexandru, la Campionatul Mondial de Șah Rapid și Blitz pentru cadeți (grupe de 8, 10 și 12 ani), desfășurat în Durres, Albania, în perioada 25-29 aprilie. Însoțit de instructorul clubului, Ionuț Gânju, Dante a fost unul dintre cei 14 sportivi care au adus onoare clubului și țării noastre la acest prestigios eveniment internațional.
Performanțele sale au fost remarcabile, obținând 10 victorii în fața unor adversari puternici din țări cu tradiție în șah precum Polonia, Anglia, Rusia, Luxemburg, Ucraina, Ungaria, Irlanda, Slovacia, Estonia, Muntenegru, Albania și România. Stan Dante – Alexandru a dovedit că determinarea, pregătirea și talentul pot conduce la rezultate excepționale, chiar și în fața unei competiții acerbe.
Prezența sa la acest nivel înalt de competiție, alături de jucători provenind din marile școli de șah ale lumii, este o dovadă a potențialului șahului românesc și a efortului depus de clubul nostru #CSMRoman în susținerea tinerelor talente.
Suntem mândri să avem astfel de sportivi în echipa noastră și să vedem cum ne reprezintă cu onoare pe scena internațională.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.