Dental Alliance
October 7, 2022

CSM Roman confirmă din nou la șah și natație!

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

La competițiile recente din București și Ilfov, sportivii romașcani au deschis clasamentul!
♟O nouă competiție de șah rapid pentru copiii și juniorii sub 14 ani, cu arbitraj internațional s-a desfășurat în data de 7 mai, în localitatea Balotești – Ilfov. CSM Roman s-a înscris în competiție cu patru sportivi pregătiți de instructorul Mihai – Ionut Gânju, împreună alăturându-se celor 100 de copii și tineri proveniți din șapte județe ale țării.
🏆Pregătirea intensă a romașcanilor și-a spus cuvântul la „Cupa DN1 – Value Center”, organizată de către Clubul Sportiv „Tinerii Maeștri” București, în parteneriat cu “Gambitul DAMEI” și Value Center, copiii noștri obținând victorie după victorie. Alexandra Bereș s-a clasat pe locul I fete – categoria U 10, Mateo Otic a ocupat tot locul I la categoria U10 – cu 6 victorii din 6 posibile, Ianis Vieriu a ocupat locul al II-ea la categoria U 10 și locul I la categoria U 8, iar sportivul Luca Ciobanu a obținut locul al IV-ea și mențiune la categoria U 8.
🏊🏻‍♂️De asemenea, secția Natație a CSM Roman a reprezentat cu succes Romanul într-o nouă competiție organizată de Liga Performanței în Natație – AJNPM Ilfov, găzduită de Bazinul Olimpic ,,Tolea Grințescu” Dinamo. În perioada 7-8 mai, opt romașcani pregătiți de antrenorul Costin Moldovanu s-au înscris la linia de start alături de un număr impresionant de sportivi: 340 legitimați la 19 cluburi din țară. În fața celor din București, Constanța, Suceava și Câmpina, sportivii noștri au reușit o serie de rezultate bune, poziționându-se în prima jumătate a clasamentului.
🏅Bacoșcă Țărnă Leonardo, Cobzaru Chiara, Levărdă Ștefan, Grigore Giulia, Roșca Teodor, Voicu Ștefan, Nechita Ștefan – cu toții și-au depășit recordurile personale! Totodată, o victorie importantă a fost obținută de cei mai mici înotători, medalia de bronz revenind sportivei Levărdă Irina de la CSM Roman.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.