Dental Alliance
April 14, 2024

CSM Roman Obține O Victorie Crucială Împotriva AS Voința Ion Creangă în Liga a 4-a Seniori

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Echipa noastră, CSM Roman, a demonstrat încă o dată determinare și pasiune pentru fotbal, încheind etapa a 14-a din Liga a 4-a Seniori a Campionatului Județean de Fotbal Neamț cu o victorie importantă împotriva echipei AS Voința Ion Creangă. Meciul, care a avut loc pe terenul nostru de acasă, s-a încheiat cu un scor strâns de 1-0, golul fiind marcat de Grigore Relu.

Victoria nu ar fi fost posibilă fără efortul și dăruirea jucătorilor noștri, care au luptat pe tot parcursul meciului pentru a obține cele trei puncte. Felicitări întregii echipe pentru performanța remarcabilă!

În urma acestui rezultat pozitiv, continuăm să ne concentrăm și să ne pregătim pentru următoarele provocări. Duminica viitoare, pe 31 martie, la ora 11:00, vom fi gazdele echipei Victoria Horia pe Stadionul Moldova. Invităm toți suporterii să ne susțină în acest meci important.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au fost alături de noi în această călătorie fotbalistică. Vă promitem că vom continua să luptăm și să reprezentăm cu mândrie culorile CSM Roman în fiecare meci.

Hai CSM Roman!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.