Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

CSM Roman Obține O Victorie Impresionantă în Campionatul Ligii a 4-a

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Astăzi, CSM Roman a avut loc un meci tensionat în etapa a 6-a a campionatului Ligii a 4-a, unde echipa locală, s-a confruntat cu formația A.S. Victoria Horia. Partida a fost una extrem de disputată, iar Romanul a reușit să obțină o victorie impresionantă cu scorul final de 3-2.

Cu determinare și pasiune, jucătorii echipei CSM Roman au demonstrat că sunt hotărâți să lupte pentru fiecare punct în acest sezon de campionat. Meciul a fost plin de momente palpitante și schimbări de situație, iar publicul a fost martor la un spectacol fotbalistic captivant.

Echipa CSM Roman a deschis scorul prin golurile marcate de Popa Vasile și Gafița Cătălin, demonstrând calitățile lor impresionante în atac. Acești doi jucători au fost în centrul atacurilor echipei și au reușit să învingă apărarea adversarilor, aducând bucurie în rândul suporterilor.

Victoria obținută astăzi reprezintă o treaptă importantă în călătoria echipei CSM Roman către obiectivul dorit în acest sezon. Această victorie marchează nu doar succesul pe teren, ci și determinarea și devotamentul jucătorilor, care lucrează din greu pentru a aduce bucurie și mândrie comunității locale.

Echipa CSM Roman și-a arătat cu mândrie culorile și a demonstrat că sunt o forță de luat în seamă în campionatul Ligii a 4-a. Cu un spirit de echipă puternic și susținerea fanilor, ei sunt hotărâți să continue să se ridice și să lupte pentru fiecare victorie în continuare.

Hai CSM Roman! Comunitatea este mândră de voi și vă susține în fiecare pas al drumului către succesul final în acest sezon de campionat.

Sursa

CSM Roman oficial

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.