Dental Alliance
April 19, 2024

CSM Roman obține o victorie impresionantă în etapa a 4-a a Campionatului Județean de Fotbal Neamț

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Duminică, pe Stadionul Gherăești, CSM Roman și-a arătat superioritatea în fața echipei ACS Spartanii Săbăoani, obținând o victorie zdrobitoare cu scorul de 6-0 în etapa a 4-a a Campionatului Județean de Fotbal Neamț, seniori.

Echipa CSM Roman și-a demonstrat clar ambiția de a cuceri titlul în acest sezon, oferind suporterilor prezenți un spectacol impresionant pe teren. Jucătorii noștri au dominat întregul meci, controlând mingea și atacând în mod constant poarta adversă.

Starul meciului a fost Tulbure Marius, care a reușit să înscrie nu mai puțin de patru goluri, demonstrându-și abilitățile de vârf în fața porții. Performanța sa excepțională a fost lăudată de antrenorul echipei, care a subliniat importanța contribuției sale în această victorie impresionantă.

În plus față de Tulbure Marius, Isciuc Silviu și Grigore Relu au adăugat și ei numele lor pe lista marcatorilor, completând tabela de scor cu încă două goluri spectaculoase. Această diversitate în atac a demonstrat forța colectivă a echipei CSM Roman, care a arătat că poate conta pe multiple opțiuni pentru a obține victorii.

După meci, antrenorul și jucătorii au ținut să transmită un mesaj de mulțumire către toți suporterii care au venit să-i susțină. Atmosfera din tribune a fost una plină de entuziasm, iar susținerea ferventă a fanilor a adăugat cu siguranță la motivația jucătorilor.

Această victorie impresionantă marchează o etapă semnificativă în calea echipei CSM Roman către cucerirea titlului de campioni județeni. Cu jucători în formă maximă și un moral ridicat, echipa promite să continue să ofere spectacol și să lupte pentru succes în competiție.

Cu un scor final de 6-0 în favoarea CSM Roman, suporterii și comunitatea fotbalistică din Neamț așteaptă cu nerăbdare următorul meci al echipei, cu speranța că aceasta va continua să ofere momente memorabile pe teren. “Hai CSM Roman!” rămâne deviza care îi mobilizează pe toți cei implicați în acest parcurs de succes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.