Thu. Feb 21st, 2019

CSM ROMAN SCHIMBĂ ANTRENORUL

Un comunicat de presa publicat pe pagina de facebook a clubului sportiv romascan anunta că în data de 18.01.2018 a încetat pe cale amiabilă colaborarea contractuală cu domnul Ștefan Constantin, antrenorul principal al echipei de handbal feminin.

Începând cu data de 19.01.2018, conducerea băncii tehnice a echipei de handbal C.S.M. Roman a fost preluată, până la finalul sezonului competițional 2017-2018, de antrenorul principal Dumitru Muși, unul dintre cei mai reputați antrenori români de handbal feminin. Domnia sa deține un palmares de invidiat: în 1998 câștigat campionatul european de tineret, a obținut aurul mondial în 1999 cu naționala de tineret a României, s-a clasat cu naționala României pe locul 4 la Euro 2000, iar la Sankt Petersburg, unde România a jucat finala Campionatului Mondial în 2005, a fost tehnicianul secund al naționalei. Dumitru Muși a coordonat evoluția jucătoarelor H.C.M. Roman în cea de-a doua parte a sezonului competițional 2012-2013 și a mai antrenat în carieră pe Tomis Constanța, HCM Rm. Vâlcea, Remin Deva, Unirea Slobozia. 

Având în vedere profesionalismul domnului antrenor Dumitru Muși, un împătimit al jocului de handbal, apreciat la nivel național și internațional pentru rezultatele obținute, Club Sportiv Municipal Roman consideră că a ales cea mai bună variantă pentru redresarea echipei de handbal feminin. 

Club Sportiv Municipal Roman anunță cu privire la echipa de fotbal C.S.M. Roman că în data de 19.01.2018 și-a exprimat acordul ca jucătorul Ionuț Cosmin Țapu să înceapă pregătirea cu lotul Știința Miroslava, formație sportivă din Liga a II-a, pentru a debuta sub culorile acestui club în returul sezonului comptetițional 2017-2018. Prin acest pas considerăm că unul din obiectivele Club Sportiv Municipal Roman, cel de a promova sportivi de performanță la niveluri superioare de joc, este atins. 

Clubul romașcan mulțumește pentru activitatea și eforturile depuse în cadrul său celor care au ales să nu mai activeze sub culorile sale și le urează succes în cariera sportivă“. (sursa: comunicat CSM Roman)

Va reamintim ca CSM Roman a inceput anul 2018 sub auspicii nu chiar incurajatoare, formatia romascana de handbal pierzand primele doua meciuri, unul chiar in fata codasei clasamentului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.