Mon. May 20th, 2019

Cu doi bețivi în trafic, mai puțini, în Neamț

La data de 16 martie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat în trafic un bărbat, de 52 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Cordun, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

 

La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Borlești, care conducea un autoturism pe  DJ 156 A, în localitatea Tazlău.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.