Dental Alliance
September 25, 2023

Cu tricolorul în suflet şi pe străzile din județul Neamț!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Onorăm astăzi, cu ocazia Zilei Drapelului Național, un simbol a unității şi credinței românilor într-un stat independent şi demn de frumoasa sa istorie.
Membrii Organizației PNL Neamt, alături de Organizația Femeilor Liberale Neamț, au purtat cu mândrie, începând din data de 22 iunie, un drapel de 3️⃣0️⃣ de m lungime prin oraşele nemțene, într-o călătorie simbolică a valorilor naționale, care va dura până pe 22 iulie şi ne va duce prin mai multe localităţi din judeţ.
, deviza sub care am pornit la drum alături de colegii liberali, am ajuns cu drapelul în fața Curții Domneşti din Piatra Neamț şi la Primăria Municipiului Roman.
Drumul tricolorului prin județul Neamț, care va dura timp de o lună, este un îndemn să păstrăm vie memoria simbolurilor naționale şi să le onorăm cu mândrie.
Tricolorul este astăzi o punte între trecutul plin de învățăminte al românilor şi viitorul spre care ne îndreptăm cu speranță. Îl purtăm cu respect, patriotism şi bucurie.
✌Valorile naționale sunt amprenta identitară a românilor. Drapelul național este mai mult decât un simbol, este semnul curajului românilor pe câmpul de luptă, idealul de unitate a predecesorilor noştri, credinţa în Dumnezeu şi iubirea de Patrie.
Îi mulțumesc doamnei preşedinte OFL Neamt, Isciuc Mihaela Elena, pentru implicare şi întregii echipe liberale pentru organizarea acestui frumos eveniment.
Din dragoste pentru tricolor, să păstrăm drapelul românesc în suflet, să ne îmbrățişăm valorile şi să onorăm acest moment care, prin tricolor, celebrează istoria, credința şi unitatea tuturor românilor.
La mulți ani!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap