March 2, 2021

Cum s-a petrecut incendiul din această dimineață de pe strada V. Alecsandri din Roman

În această dimineață,  în jurul orei 07:14, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din municipiul Roman.
Incendiul se manifesta la o anexă gospodărească și la acoperișul unui imobil (cu două locuințe) cu posibilitatea propagării la alta locuință din imediata apropiere, situate pe strada Vasile Alecsandri.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Proprietara locuinței în vârstă de 86 de ani a suferit atac de panică.  Aceasta a primit îngrijiri medicale de la paramedici la locul evenimentului,  refuzând transportul la spital.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars o anexă gospodărească cu o suprafață de aproximativ 60 mp cu bunurile materiale aflate în interior (o centrala termică,  cauciucuri, etc), o magazie din lemn cu o suprafață de aproximativ 60 mp și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Burlanul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.