Dental Alliance

July 23, 2024

Cum s-a petrecut tragedia de pe Centura Bacăului, în care un bărbat și-a pierdut viața

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Un accident tragic a avut loc ieri pe Centura Bacăului, în Municipiul Bacău. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău, un șofer a intrat pe contrasens, provocând un accident mortal.

”Un bărbat de 36 de ani din comuna Luiza Călugăra, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Nicolae Bălcescu-Sarata, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară de betonieră condusă de un bărbat de 46 de ani din comuna Nicolae Bălcescu, care circula regulamentar din sens opus”, a declarat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, bărbatul de 36 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat la fața locului. Conducătorul auto al betonierei, în vârstă de 46 de ani, nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului.

Poliția a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.