Dental Alliance
March 5, 2024

Cum s-a produs accidentul mortal de astăzi de pe E85 la ieșirea din Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 16:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în afara localității Cordun.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din județul Bihor, conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Cordun, din direcția Suceava spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus și intrând în coliziune cu 2 autoturisme și un alt ansamblu de vehicule.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui conducător al unui autoturism, în vârstă de 22 de ani, din județul Suceava, rănirea unei femei, în vârstă de 19 ani, pasager în același autoturism, din județul Suceava și al conducătorului ansamblului auto.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.