November 30, 2021

Cum să începi în Poker-ul online

Nu există joc care să te ducă mai mult cu gândul la America decât Poker-ul. Este totuși ironic faptul că în America este cel mai greu de jucat Poker-ul online pentru bani reali. Totuși, indiferent din ce parte a lumii alegi să joci, te poți bucura de experiența Poker-ului chiar și din confortul casei. Unul dintre cele mai importante avantaje la Poker-ul online este că poți juca pe sume foarte mici, în comparație cu cazinourile live care au o miză mai mare. Te poți gândi la Poker online ca la un mod de a învăța, dar și de a câștiga niște bani în plus. Trebuie doar să știi de unde să începi. De asemenea, poți profita și de un bonus fără depunere de început pentru a nu risca bugetul propriu. În continuarea acestui articol vei învăța tot ce trebuie să șții despre Poker-ul online.

De ce ai nevoie ca să începi?

Pentru a începe să joci poker online pe bani reali nu ai nevoie de prea multe lucruri. Ai nevoie doar de un dispozitiv care să suporte aplicația, fie laptop, fie telefon mobil și de bani pe care să îi joci. Din fericire, nu ai nevoie nici de prea mulți bani, deoarece suma minimă este de doar 10$. Încă un avantaj este că și cu doar 10$, dacă te limitezi la mizele minime de fiecare dată, vei putea să te joci un timp îndelungat.

De asemenea, vei avea nevoie de o metodă de a transfera banii în contul tău. De obicei, aceste transferuri se fac cu ajutorul cardului de credit sau de debit. Totuși, unele bănci refuză astfel de transferuri, motiv pentru care va trebui să apelezi la serviciile site-ului de poker pentru a-ți oferi o alternativă. Aceștia îți vor da câteva metode adiționale de a depune banii.

Ce tipuri de Poker poți juca?

Chiar dacă există o varietate mare de jocuri de Poker, cel mai cunoscut și cel mai întâlnit este Texas Hold’em. Alte site-uri de Poker oferă o variație la cel clasic, și anume Omaha, care în loc de 2 cărți îți oferă 4. În funcție de site-ul pe care îl alegi, vei găși diferite variații ale Poker-ului. Dacă doreșți să te înscrii și la alte tipuri de Poker, înafara de Omaha sau Texas Hold’em, verifică pe site-ul respectiv dacă există și acele jocuri la masă la care urmează să te înscrii.

Găsește site-ul pe care să joci

Cele mai populare site-uri pe care jucătorii profesioniști de Poker joacă sunt BetOnline, Bovada și Bet365. Înainte de a alege site-ul, gândește-te ce variație vrei să joci și verifică ce limite și formate există. Dacă vrei să joci cu mize foarte mici, numite și micro mize, atunci un site cu o miza minimă de 1 sau 2$ s-ar putea să fie prea mare. Ia-ți puțin timp pentru a verifica site-ul pe care urmează să te înregistrezi, precum și metodele de plată disponibile dacă ai o anumită metodă preferată.

Nu în ultimul rând, verifică recenziile oferite de către ceilalți jucători site-ului respectiv. Unele site-uri cumpără aceste recenzii doar pentru a avea un scor cât mai bun și a atrage cât mai mulți jucători. Totuși, îi vei putea diferenția pe jucătorii adevărați de cei falși prin limbajul folosit și prin faptul că vor oferi o recenzie și cu bune și cu rele. Există și unele forumuri de unde te poți informa pe rețelele sociale, însă ai grijă și în aceste cazuri să nu dai de un cont fals.

Încearcă Poker-ul pe gratis în prima fază

În general, fiecare site de Poker îți oferă posibilitatea de a te juca pe fonduri precum cele de Monopoly. Chiar dacă Poker-ul gratuit nu are farmec pentru mulți jucători, este important ca la început să acumulezi cât mai multă experiență înainte de a folosi bani reali. De asemenea, vei vedea dacă îți place interfața site-ului și vei putea testa mai multe înainte de a lua o decizie fără să pierzi bani.

Profită de bonusurile de început

Bonusurile de început sunt o metodă foarte bună pentru a atrage jucătorii noi. În momentul când depui o sumă de bani, vei primi un bonus din suma respectivă. De obicei, vei primi puncte în schimbul banilor pe site cu ajutorul cărora te poți distra. Ține minte că trebuie să respecți anumiți termeni și condiții de rulaj pentru a putea scoate banii mai târziu. Ai grijă pentru început să ai suficientă experiență și nu te avânta pe sume mari dacă nu cunoști jocul suficient de bine și nu ai o suma mare pe care să o riști.

Ține evidența anumitor lucruri

Indiferent de ce tip de jucător ești, este important să ai o evidență scrisă a profitului și a pierderilor. În special la jocul de Poker este important acest lucru. Un lucru bun este că majoritatea site-urilor de Poker îți oferă statistici cu privire la jocurile anterioare și vei putea să ții mult mai ușor evidența astfel. Te poți folosi și de anumite programe software pentru a ține evidența, însă ai grijă să nu contravină cu regulile și legile site-ului.

Este important să ții evidența la cât de mult timp ai jucat, ce tipuri de Poker ai jucat și pe ce mize și cât de mult ai pierdut sau ai câștigat. Alte lucruri la care să fii atent sunt: de câte ori ai trecut de prima rundă de pariuri și ce sume de bani ai pariat în plus în mod voluntar.

Concluzie

Indiferent de scopurile tale sau de venituri, Poker-ul este o activitate care merită încercată. Dacă ești un jucător care pierde mulți bani rapid, s-ar putea ca la Poker-ul online să îi pierzi și mai repede. Totuși, mai întâi trebuie să încerci. Ia-ți puțin timp pentru a analiza bine site-ul de Poker pe care urmează să te înregistrezi și alege cu grijă camera de Poker. După aceea, trebuie doar să îți setezi un obiectiv, să ții evidența anumitor statistici și să faci mici ajustări la nevoie.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.