Dental Alliance
November 27, 2022

Cum va fi vremea până la jumătatea lunii august: Temperaturi peste normal și ploi puține. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Administrația Națională de Meteorologie a publicat vineri, 15 iulie, estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pe următoarele patru săptămâni.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 18 iulie – 15 august 2022, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei. În continuare meteorologii spun că vor lipsi ploile.

Cum va fi vremea până la jumătatea lunii august. Săptămâna 18.07.2022 – 25.07.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în cele vestice.
Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Cum va fi vremea până la jumătatea lunii august. Săptămâna 25.07.2022 – 01.08.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Cum va fi vremea până la jumătatea lunii august. Săptămâna 01.08.2022 – 08.08.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în sud-vest.
Regimul pluviometric va fi local deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Cum va fi vremea până la jumătatea lunii august. Săptămâna 08.08.2022 – 15.08.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări.
Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.