Dental Alliance
November 26, 2022

Cumplit accident pe o șosea din Botoșani. Zece victime, printre care șapte copii

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Un grav accident rutier soldat cu rănirea a 10 persoane, printre care 7 copii, a avut loc, miercuri după-amiază în localitatea Loturi Enescu, județul Botoșani.

Potrivit ISU Botoșani, zece persoane, printre care șapte copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

bt acc3

La sosirea forțelor de intervenție, șoferul uneia dintre mașini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieșite din autoturisme. Toate persoanele erau conștiente.

FOTO: Cumplit accident în localitatea Loturi Enescu, județul Botoșani: Starea victimelor

Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Și celelalte persoane au fost evaluate la fața locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

bt acc4

În ceea ce privește starea victimelor, medicii care îi examinează vor putea să ofere detalii. Copiii au între 5 și 14 ani și se aflau în aceeași mașină cu părinții lor.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

bt acc1

Cauza producerii accidentului va fi stabilită de polițiști.

bt acc

Conform sursei citate, la fața locului au ajuns, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD, dar și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.