April 17, 2021

Cunoscută stațiune nemțeană, în lista locațiilor cu restricții pe timpul stării de alertă: cazare la maxim 70% din capacitate!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 16 din 10 martie 2021, prin care se propune oficial prelungirea stării de alertă cu 30 de zile pe întreg teritoriul României, începând cu data de 14 martie 2021. Prin același act normativ, CNSU propune extinderea cu o oră a intervalului în care este restricționată deplasarea pe timp de noapte, noul interval fiind 22.00 – 05.00, dar și limitarea gradului de ocupare la 70% din capacitate pentru spațiile de cazare aflate în mai multe localități sau zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă, printre ele regăsindu-se și Azuga, Bușteni și Sinaia.

Localitățile în care se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare la 70% din capacitatea maximă a acestora:

Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova;  Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita; Borșa și Cavnic din județul Maramureș; Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din județul Suceava; Voineasa din județul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș-Severin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Novaci-Rânca din județul Gorj; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.