Dental Alliance
March 2, 2024

Cupa Real Roman – Ediția a II-a: Un spectacol fotbalistic de excepție la Sala Sporturilor din Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Vineri și sâmbătă au fost zile pline de pasiune și abnegație la Sala Sporturilor din Roman, unde a avut loc a doua ediție a Cupei Real Roman. Organizată cu dragoste pentru fotbal de către Asociația Sportivă Fotbal Kids Real Roman și Clubul Sportiv Municipal Roman, competiția a fost un adevărat festin pentru iubitorii acestui sport.

Sâmbătă seara, CSM Roman și Laminorul Roman 96’ – 2004 au oferit publicului un meci „spectacol”, captivant de la început până la sfârșit. Atmosfera incendiară din tribune a fost susținută de sute de suporteri entuziaști, iar sala a fost arhiplină. Printre cei care au onorat evenimentul cu prezența lor s-a numărat și primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, care a făcut senzație alăturându-se publicului din tribune. O dovadă de unitate și implicare în comunitate!

Nu doar pe teren s-au desfășurat momente memorabile. Cu o generozitate de invidiat, sute de jucării au fost donate pentru copiii care au nevoie de susținere. Gesturi precum acestea arată că fotbalul nu este doar un sport, ci și o modalitate de a aduce bucurie și speranță în viețile celor mici.

Momentul culminant al evenimentului a fost festivitatea de premiere, unde toți cei prezenți s-au unit pentru a aplauda eforturile și dedicarea micilor fotbaliști. Cu trofee și medalii strălucitoare, copiii au fost răsplătiți pentru pasiunea și talentul lor.

Într-o declarație de final, organizatorii au mulțumit tuturor celor implicați, de la jucători la suporteri, pentru atmosfera incredibilă creată la Sala Sporturilor din Roman. Cu toții au contribuit la succesul acestei competiții și au demonstrat că fotbalul are puterea de a aduce o comunitate împreună în jurul unei iubiri comune pentru jocul frumos.

Cupa Real Roman – Ediția a II-a a fost nu doar o competiție sportivă, ci și o sărbătoare a unității, pasiunii și generozității în inima comunității din Roman. Cu siguranță, acest eveniment va rămâne în amintirea tuturor participanților, iar așteptările pentru următoarea ediție sunt deja ridicate. ⚽️🏆

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.