PSD Roman

September 20, 2020

Dacă, până recent, s-a vorbit despre „băieţii deştepţi din energie”, a sosit timpul să ne referim şi la „băieţii deştepţi din sănătate”

Prin desele sale apariţii publice, corifeul Sănătăţii românilor a reuşit, la început, să inspire frică şi a sfârşit prin a inspira neîncredere.Nimic din ceea ce declara, ritos şi sacadat, nu mai poate fi luat de bun. Ce este cu numărul de testări şi de îmbolnăviri? De ce este el convenabil ajustat pentru a justifica eventualele ameninţări de înăsprire a măsurilor anti-Covid19?

Cum se raportează domnul ministru Tătaru la situaţia dramatică a bolnavilor cronici care sunt abandonaţi, de 3 luni, la porţile unor spitale goale? O să răspundă de numărul românilor răpuşi de maladii cronice şi acute non-covid, fără a beneficia de asistenţa medicală pentru care plătesc asigurări de sănătate? Accesoriu major al modei SARS-COV-2, masca, este indubitabil atuul domnului ministrului Nelu Tătaru.

Dumnealui are experienţa familială necesară pentru a obliga cetăţenii să cumpere măşti achiziţionate de amicii liberali şi vândute românilor la preţuri extravagante. Domnul ministru al Sănătăţii nu îşi poate permite luxul umorului negru, dar cum altfel pot fi interpretate numirile de noi manageri de spital, aleşi din Nomenclatorul de Meserii, secţia veselie în cartier? Domnul ministru Nelu Tătaru poate să se lanseze într-o carieră de umorist la Huşi. Ar avea infinit mai mult succes decât în gestionarea sănătăţii şi vieţii românilor.

Viorel Stan

Deputat, PSD

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.