Oana Bulai

December 2, 2020

DACIA Logan 3: Asa ARATA INTERIORUL Noilor Masini Romanesti

DACIA Logan 3 are prezentat interiorul pentru prima oara, iata ce se ascunde la bordul masinilor facute de catre DACIA la Mioveni pentru toti Europenii.

DACIA Logan 3 bordul

DACIA Logan 3 a fost prezentata in mod oficial de catre producatorul de la Mioveni, dar numai din exterior, fara ca vreo imagine din interior sa fie prezentata, cel putin pana in momentul de fata. Ei bine, iata ca avem si ceea ce ne este dezvaluit a fi o imagine cu bordul noilor DACIA Logan 3, si puteti vedea ca interiorul e totusi diferit in comparatie cu ceea ce au spus unii in legatura cu schimbarile pregatite, asta desigur daca totul e real.

DACIA Logan 3 va fi dezvaluita in totalitate la finalul lunii, insa imaginea de mai jos vine de la o pagina de Facebook, si desigur ca trebuie sa o priviti ca un preview posibil pentru noul model de masina, in niciun caz ceva sigur, pentru ca nu e asa. Multi se asteptau ca DACIA Logan 3 sa aiba parte de un bord complet diferit, cu un ecran mai mare in consola centrala, foarte similara cu cea oferita in modelele Renault, insa realitatea ar putea fi diferita.

 

DACIA Logan 3: Asa ARATA INTERIORUL Noilor Masini Romanesti

DACIA Logan 3 bordul interior

DACIA Logan 3, daca imaginea de mai sus este intr-adevar reala, ar urma sa aduca mult mai multe elemente moderne pentru interior in comparatie cu modelele existente pana acum, totul mai mult in ton cu masinile Renault. Acum, inainte sa va ganditi ca imaginea e falsa, uitati-va la cea de mai jos, prezentata acum cateva luni de la un model de test al DACIA Logan 3, si puteti vedea ca ele sunt destul de similare, ceea ce sugereaza faptul ca design-ul final e cel de atunci.

DACIA Logan 3 bordul vechi

DACIA Logan 3 are prezentate in prima imagine aceleasi elemente pe care le puteti vedea si in cea de-a doua, iar asta in conditiile in care vorbim despre cateva luni diferenta intre cele doua poze, semn ca inca de pe atunci fusese finalizat tot. E clar ca DACIA Logan 3 a avut totul pregatit de lansare cu foarte mult inainte ca masina sa fie prezentata acum, cei de la DACIA lucrand o buna perioada de timp pentru a pregati aceasta noua versiune, ceea ce e o veste buna.

DACIA Logan 3 urmeaza sa fie prezentata la final de septembrie pentru toata lumea, insa lansarea in reprezentante nu va avea loc chiar atat de repede, ci abia peste cateva luni de zile, deci mai avem de asteptat dupa ea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.