Dental Alliance
March 28, 2023

Dan Manoliu, fost senator PSD şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, a fost condamnat definitiv, astăzi

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Dan Manoliu, fost senator PSD şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, a fost condamnat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la doi ani închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, el fiind acuzat că în anul 2015 a accidentat mortal un biciclist, relatează Agerpres.

Pe de altă parte, Dan Manoliu trebuie să stea doi ani sub supraveghere, perioadă în care trebuie să presteze 60 de zile muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei municipiului Roman.

Pe 21 decembrie 2015, Dan Manoliu, la acea vreme vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, se afla deplasa cu o maşină ce aparţinea CJ Neamţ, îndreptându-se spre birou, după ce vizitase baza unei societăţi comerciale din Roman.

La un moment dat, a pătruns pe contrasens şi a accidentat mortal un biciclist de 58 de ani, la intrarea în localitatea Baratca, pe drumul naţional dintre Piatra Neamţ şi Roman. Maşina a rupt apoi un gard şi s-a oprit într-o fântână din curtea unei gospodării.

Bărbatul de 58 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, unde a decedat la scurt timp.

Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi rezultatul a ieşit negativ.

Sursa STIRIPESURSE.RO

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap