Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Daniel Harpa Președinte PSD Neamț: Dragi nemțeni, haideți să CUMPĂRĂM ROMÂNEȘTE!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În următoarea perioadă, toate platformele de comunicare online ale PSD NEAMT vor fi mai puțin politizate și vor fi dedicate PRODUCĂTORILOR NEMȚENI, produselor și serviciilor autohtone.
↘️Acești oameni muncesc pe brânci și merită susținuți de noi toți, mai ales că ne oferă în schimb CALITATE. PSD Neamț vă va spune povestea lor, dar și de unde le puteți achiziționa produsele.
👉Dragi nemțeni, haideți să CUMPĂRĂM ROMÂNEȘTE! Pentru că… patriotismul este o stare de spirit profund înrădăcinată în sufletul nostru și nu trebuie să fie doar o declarație goală de conținut.
👉Stimați producători din județul Neamț, fie că realizați bunuri de consum, mâncăruri tradiționale sau alte produse și servicii românești, care pot oricând să concureze cu cele din import, noi vrem să vă sprijim, să vă facem poveștile auzite și apreciate nu doar la nivel local, ci și la nivel national, prin înscrierea pe https://cumpara-romaneste.ro
❗️Produsele și serviciile locale n-au culoare politică, așadar vă invităm pe toți să fiți parte din Campania “CUMPĂRĂM ROMÂNEȘTE!” și să ne contactați pe email cumpararomaneste@psdneamt.ro sau pe wp. 0750753351, unde ne puteți trimite fotografii și informatii despre produsele sau serviciile oferite. Noi ne vom ocupa de restul.
🤝Haideți să susținem producătorii din #Neamț și să arătăm întregii țări ce avem de oferit!🍀
——
PS: Asta nu este doar o campanie, ci o mișcare a celor care cred cu adevărat în puterea economiei noastre locale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.