Dental Alliance
December 11, 2023

Daniel Harpa președinte PSD Neamț: M-a bucurat să particip la Conferința Organizației Municipale PSD Iași, alături de miniștri, parlamentari și alți colegi social-democrați.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Ieri am refăcut drumul de peste 100 km pe care l-a străbătut Ion Creangă plecând din Humulești pentru a-l întâlni pe poetul național Mihai Eminescu, în dulcele Târg al Ieșilor.
M-a bucurat să particip la Conferința Organizației Municipale PSD Iași, alături de miniștri, parlamentari și alți colegi social-democrați.
🤝Felicitări,Bogdan Balaniscu, pentru alegerea în funcția de președinte al Organizației Municipale Iași a Partidului Social Democrat!
Vă doresc să continuați cu #succes reformarea organizației, să fiți o echipă unită și asumată, și să aplicați principiile și programul local de guvernare social-democrat în beneficiul ieșenilor, începând cu anul 2024!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap