Dental Alliance
March 1, 2024

Daniel Harpa președinte PSD Neamț: Noi, românii, vrem să ne hrănim cu ceea ce producem, curat, tradițional, românește

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Mi-am dorit ca în luna decembrie să nu mai am postări #politice și să dedic pagina mea de Facebook campaniei “De Crăciun, împreună” . Și asta pentru că bucuria și căldura cu care a fost primită această campanie de către nemțeni mă fac fericit.
O să încep, însă, prin a spune că sunt un mare susținător al valorilor europene. Sunt primul care recunoaște că proiectele susținute de fondurile europene au dezvoltat România și mai ales zona Moldovei. Și aici, în Târgu-Neamț, sunt numeroase proiecte europene, și vor mai fi. La fel și în județul Neamț.
Dar nu pot să rămân pasiv când văd atacurile unor anumiți politicieni liberali la adresa Ministrului Agriculturii, Florin Barbu, care se opune implementării fără discernământ a tehnicilor genomice în agricultura românească. ❗️Domnilor, există o linie roșie, pământul și agricultura noastră. Oare cum ne-am uita în ochii celor pe care i-am promova în campania “Cumpărăm Românește” sau în ochii copiilor noștri, cărora le-am pune pe masă alimente MODIFICATE GENETIC?! Puteți oare răspunde sincer la această întrebare?!
Noi, românii, vrem să ne hrănim cu ceea ce producem, curat, tradițional, #românește.
ă ț ă âț ță ă, ă ț.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.