Dental Alliance
December 11, 2023

Daniel Harpa, președintele PSD Neamț: „După ce treci pe la Mânăstirea Neamț, te simți mai mulțumit, mai liniștit, mai împăcat cu tine și cu cei din jur”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

…După ce treci pe la Mânăstirea Neamț, te simți mai mulțumit, mai liniștit, mai împăcat cu tine și cu cei din jur.
➡️Pe valea Nemțișorului, într-o poiană însorită, domnitorii Moldovei au ctitorit cel mai mare și mai vechi așezământ monahal din această zonă.
Cu o aură de legendă, Athosul românesc strălucește printr-o neîntreruptă activitate pusă în slujba neamului și a credinței strămoșești.
🙏Prin grija părintelui arhim. dr. Benedict Sauciuc și a întregii obști monahale, Mănăstirea Neamț rămâne și în zilele noastre un far spiritual, moral, cultural și administrativ.
Din cei 61 de ani împliniți recent, părintele Benedict viețuiește aici de 41 de ani. Și într-o zi ca astăzi, la 5 noiembrie 1997, a fost ales și instalat ca stareț al Mănăstirii Neamț.
26 de ani de stăreție…
Întru mulți ani binecuvântați, părinte stareț Benedict Sauciuc, de la Mănăstirea Neamț! Putere și har să duceți mai departe menirea care v-a fost dată! Vă mulțumim, pentru tot!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap