Dental Alliance

June 21, 2024

Daniel Vasilică Harpa : Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, continuă investițiile în infrastructura mare în județul Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, continuă investițiile în infrastructura mare în județul Neamț. După alocarea a 1,8 miliarde de lei pentru noul Spital de Urgență, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a confirmat luni, 3 iunie, planul de infrastructură al președintelui PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa și a anunțat oficial demararea licitației pentru Drumul Expres Piatra Neamț – Bacău. Totodată, s-a confirmat că vom circula pe Autostrada A7 de la Focșani la București chiar din acest an, urmând ca întreaga autostradă să fie finalizată în 2025.

“Am mers cu ministrul Transporturilor, prietenul meu Sorin Grindeanu, și cu colegii parlamentari și primari pe Autostrada A7, la nodul rutier de la Cordun, pe lotul Trifești-Gherăești din județul nostru. Lucrurile se mișcă în direcția potrivită, cum poate nici nu speram nu demult noi, moldovenii.

Noi, social-democrații, construim autostrăzi, Drumul Expres Piatra Neamț – Bacău, și tot noi vom reface podul de la Sagna și toate celelalte proiecte de infrastructură rutieră din Neamț! Am această convingere pentru că văd fapte, văd implicare, de la colegul meu care e simplu membru până la conducerea centrală.

“Noi construim. Nu jignim și nu mințim!” a declarat Daniel Vasilică Harpa, Candidatul social-democrat pentru președinția Consiliului Județean Neamț.

Autostrada A7, A8 și toate celelalte proiecte majore de infrastructură vor aduce investiții substanțiale și un plus major în nivelul de trai al nemțenilor. Parteneriatul între Guvernul Ciolacu, Consiliul Județean Neamț )pentru președinția căruia vă cerem să acordați încredere OMULUI Daniel Harpa) și viitorii primari ai localităților nemțene este formula administrativă care nu va da greș dacă vorbim despre dezvoltarea județului și bunăstarea oamenilor locului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.